27. marraskuuta 2009

Olen 16 vuotias tyttö, joka haluaa kokeilla kaikkea uutta. Tällä kertaa ajattelin kokeilla miltä tuntuu pitää omaa blogia. Suunnitelmissani on, että blogiassani kommentoisin maailman menoa ja kertoilisin omasta elämästäni.
Rakastan musiikkia!♥ Huomaan monestikkin päivisinkin, että radio tai rakas iPod pauhaa huoneessa taustalla vaikka en edes täysipainoisesti sitä kuuntelisikaan. iPodistani (äitini kutsuu piipödiksi, minulle se on pelkkä Podi) tällä hetkellä löytyy lempimusiikkiani muunmuassa The Rasmusta, Pete Parkkosta, Antti Tuiskua ja Smakkia.
Kaikenlainen näpertely ja askarteleminen on lähellä sydäntäni myös. Nyt työnalla on erilaisia tonttuja joulukortteihin. Nytkin tuossa pöydällä vieressä neulaa ja lankaa ja eräs tontun alku.. :) Kuvasssa oleva tonttu on jo valmiissa kortissa kiinni odottelemassa että saisi kirjekuoren ja postimerkin ympärilleen ja pääsisi uuden omistajan käsiin. Tonttujen tekeminen on mukavaa mutta alkaa vaan olla hieman vaikeaa kun kaikki punainen huopa ja pahvi alkaa olla loppu :/ Pitäsi varmastikkin kohta puoliin lähteä Tiimarin suuntaan ostamaan lisää tarvikkeita... Katsotaan nyt koska sinnekkin suuntaan ehtii.

1 kommentti: