25. joulukuuta 2010

Minun Jouluni

Meikän joulu tänä vuon oli jotain niin tappavaa! Fiilis jouluun oli aivan kateissa... Tuntu vaa et oli yks normaali päivä muitten joukossa, erona vaan se että käytiin normaalista arjesta poiketen hautausmaalla ja jaettiin lahjoja.. Valitettavasti tässä "kaiken kiireen keskellä" en ole yksinkertaisesti muistanut kuvata kaikkia lahjojani, mutta lupaan korjata tilanteen tänään :) Mitään suuria määriä lahjoja en tosiaankaan saanut kun vanhojen tansseja varten ostettu mekkoni maksoi pienen omaisuuden ja autokoulullekkin pitäisi tässä lähipäivinä maksaa laskuja.




Jouluaamu lähti käyntiin siitä kun äiti tuli pienen nomination paketin kanssa herättämään minut siinä kymmenen pintaan. Paketista siis paljastui minun nominationiini uusi pala: punainen timantti! Rakastan punaista yli kaiken ja muutenkin nominationiini uusi pala oli mukava piriste, vieläpä sänkyyn tuotuna, luksusta :)
Aamulla unenpöppörössä kävelin keittiöön ja siellä tuoksui jo joulupuuro. Istahdin pyödän ääreen syömään joulupuuroa, saamatta mantelia. Yöpaitasillani olin sinne puoleenpäivään asti, katselin joulupukin kuumaa linjaa ja muita jouluaamuna tulleita lastenohjelmia. Sain hämmästyksekseni kuulla, että samainen pukki joka on ollut minun lapsuudessani (vuodesta 1993 eteenpäin) on nykyäänkin vielä pukkina! Se oli minulle suurensuuri yllätys. Puolenpäivän tienoilla menimme käymään taloyhtiön tarjoamassa joulusaunassa :)


Sieltä tultuamme odottelimme että tulisi hieman hämärämpää, että pääsisimme ihailemaan valomerta joka on hautausmaalla. Valomeri oli yllättävän hieno ja hämmentävä. Ainoa häiriötekijä saattoi olla väenpaljous. Hiljaista sopukkaa ei mistään löytyä...
Kotiin palattuamme pääsimme syömään jouluruokaa! Oli kinkkua, laatikoita, rosollia ja tietysti joululeipää :) Ähkyyn syötyämme itsemme aloimme availemaan lahjoja (postausta myöhemmin ehkä)...
Siinä suuremmitta mutkitta minun jouluni. Millainen sinun joulusi oli?



KUVIEN LISÄÄMINEN EI NYT TÄNÄÄN ONNISTU... kuvat tähänkin postaukseen tulevat heti kun saan ne lisättyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti