17. marraskuuta 2011

Eikai vaan taas ?!

Minusta tuntuu, että olen taas kipeä. Yskin kuin mikäkin keuhkotautinen ja nenu on tukkeessa pahemmin kuin ikinä. Toivottavasti miulle ei taas pukkaa päälle angiina, joka oli pari kolme viikkoa sitten :( Tänään sänky voitti ja päätin jäädä kotiin kun yskin jo pahemmin kuin ryhmiksen lapset...
Työssäoppimisessa menee mahtavasti, ainakin minusta? Tykkään vieläkin lapsista. Kummasti viikotkin vain hupenevat ihan silmissä ja ensi viikolla ollaan jo puolessa välissä työssäoppimista. Kohta pitäisi koulutehtävien olla jo valmistumisen puolella. Vastuuviikkojen koittaessa pitäisi olla niin ammattilainen jo, että voisi "hypätä ohjaajan saappaisiin, olla yhtenä työntekijänä osana työyhteisöä"... jotenkin minusta ajatus tuntuu vielä niin kaukaiselta. Keväällä pitäisi olla ammattilainen, mutta ei onneksi täydellinen. 
Lukiossa menee hienosti. Voisinkin ottaa aina tämän yksi kurssi per jakso tahdin... tämä tuntuu juurikin sopivalta :) Mutta sitten valmistumiseni venyy, venyy ja venyy... Jospa jätetään haaveeksi kumminkin. Tulisi vähän turhan pitkäa opiskelua.. Koulukaan ei varmaankaan sitä hyväksyisi. Kyl minust viel ajallaa ylioppinut valkolakkinen ylioppinutoppilas tulee !


Kuvaamaankin olen pitkästa aikaa eksynyt! Kävin kuvaamassa kaverin jääkiekkopeliä Inkeroisissa tossa hetken aikaa sitten :) Nyt muistaessani annan teillekkin hieman makua siitä millaista kuvamateriaalia sain sieltä oikein otettua ..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti