15. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Kaikilla tuntuu olevan hirmuisesti kevättä rinnassa ! Koulussakin luokassamme meni oikeastaan aikalailla lujaa. Suurrempia töitä pitää palauttaa tällä viikolla, kuten esimerkiksi virikepakettia (johon itse kokosin erilaisia leikkejä) ja opinnäytetyö (päädyin ryhmään joka käsitteli 5-7v liikalihavuuden ehkäisystä). Lukion puolella opiskellaan tottakai ahkerasti historiaa. Vuosilukuja tulee kokoajan lisää ja on todellisia vaikeuksia muistaa mikä vuosiluku kuuluu mihinkin.. Kyllä tästä varmasti selvitään! 

Kuten kuvastakin näkyy olen saanut päähäni silmälasit. Kävin hakemassa ne tänään liikkeestä, eli ne on aivan tuliterät. Minusta ne istuvat mulle hyvin, vahvuuksia niistä löytyy onneksi vain aivan olemattomasti. Sen verran voin kuitenkin kertoa, että maailma on kirkastunut huomattavasti !

Taidankin jättää facebookin auki, ottaa historian kirjan repusta ja alkaa lukemaan taas ....

8 kommenttia:

  1. Nuo lasit kyllä sopii kivasti sulle! :-) Tykkään! Mä oon kans huomannut, että porukka on selkeesti tajunnut kevään alkaneen. Kaikki on iloisempia ja huomaan itsekin olevani paljon energisempi :-) Kivaa kevään odotusta sulle!

    <3: Anniina

    VastaaPoista
  2. hei katja, pakko kommentoida että sulla on aivan super kauniit silmät ja silmälasit sopii sulle todella hyvin :) ihana blogi muutenkin ja suloisen hempeä tausta ja kaikki!

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Toi kevään alkaminen on todellakin huomattu, kaikki on ihan sekasin ! :-D Ja usko tai älä, niin et oo ainoo noiden vuosilukujen vaikeuksien kanssa... Täällä on kans yks käsi pystyssä :-(

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia paljon tytöt piristävistä kommenteistanne :--) Emilia: ihanaa, että jollakin muullakin on ongelmia niiden vuosilukujen kanssa :)

    VastaaPoista
  5. sulla on tosi kivat hiukset ja aivan ihana tää blogi <3! :))

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  6. paljon kiitoksia sinullekkin kommentistasi ! Viimeinkii alan itekkii tykkää näistä mun hiuksista ko nää alkaa olemaa pitemmän puoleiset.. :)

    VastaaPoista
  7. Just hyvin spoii noi lasit :)
    Ja ihana tää blogi, kivoja kuvia ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  8. Paaaljoon kiitoksiaaa :) Olisin kiinnostunut tietämään mistä tämä yhtäkinen ihmisryntäys tänne juontaa juurensa ? :)

    VastaaPoista