19. helmikuuta 2011

Jännityksen lauettua tautikin pukkaa päälle pahempana kuin koskaan..

Vanhat on nyt tanssittu :) Nättinä oltiin ja rakastin joka sekuntti mun tukkaa! Suurin kiitos siitä kuuluu Aukulle ! Aukun oli aiemman suunnitelman mukaan tarkotus meikatakin minut mutta minä fiksuna aamulla kotona lähtiesäni unohin oman luottoripsarini kotiin...onneksi hätiin tuli Emmi, joka auttoi myös mekon sit loppujenlopuks mulle päälle :)
Itse konserttitalolla meinas palaa hermot ihmisiin odotellessa tanssisaliin pääsyä, mutta saliin päästyämme erään ihmisen jutut piristi niin paljo et eihää sitä muuta voinnu ku hymyillä ! Itse askeleet ja kuviot menivät odotettua paremmin.. Muutamat harha-askeleet asiaan kuuluvasti otettiin ja rumia sanojakin tuli sanottua.

Kokonaisuudessaan päivä oli mitä mahtavin!

Meidän omista tansseistamme päästyämme hirveällä kiirellä vaihtamaan omat vaatteet päälle ja kohti Karhulan lukion illan viimeistä tanssiesitystä. Kuvasaldo on sieltä suurempi ku omista tansseistamme. Puvut olivat sielläkin hienoja (tietysti meidän omat oli paljonkin hienompia...) ja koristelua oli paljon enemmän kuin meillä. 

Kuvat molemmista esityksistä tulee tänne heti kun jaksan muokata ne....

Tänä aamuna oli erittäin mielenkiintoista herätä ajo-opettajan puhelinsoittoon. Yskä, nuha, ja äänenlähtö olivat pukanneet niin pahasti päälle vanhojen jännitysten lauettua, ettei minusta saanut oikein mitään irti. Oman nimen sanominenkin oli jotenkin erittäin vaikeaa.. Onneksi nyt tuli hätiin hiihtoloma joten saan sairastaa rauhassa taudin pois. 
Toivottavasti saan ensi viikonlopuksi itseni jonkunlaiseen kuntoon etten joudu missaamaan kaveribileitäni aivan kokonaan. Täytän siis virallisesti maanantaina 18, mutta bileet ovat vasta seuraavana viikonloppuna. Sukulaiset tulevat ihanasti tipoittain siellä sun täällä.

Pikaista paranemista minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti