1. tammikuuta 2013

Suurten sattumusten sarja



Suuria sattumuksia on paljon ehtinny sattuu tässä yli kuukauden aikana. Ostin Lumia 800 kaverilta, tipautin sen vahingossa lattialle, näyttö rikki. Kävelin fiksuna likkana kauppaan ja ostin samanlaisen uuden. Tipautin senkin lattialle. Ja siitäkin näyttö rikki. Lumiaa ja minua ei ole ilmeisestikkään suunniteltu yhteen.

Ihastuin ihmiseen, luulin hetkellisesti saavani elämäni taas rakkauselämän osalta raiteilleen. Muutenhan se sitten olikin jo raiteillaan. Onneksi takaraivossani huusi pikkuruinen enkeli ja muistutti että maailma on paha ja tämä kuullostaa jo liian hyvältä. Totuus iski silmille "väärään aikaan väärällä hetkellä". Maailma on paha paikka.

Koulussa menee hyvin, ainakin tuntuu siltä :) Hullulta on tuntunut olla lomalla, moneen vuoteen lomaa kun ei ole ollut :) Meinasin ilmottaa töihin, että ne voi soitella minuu töihin mutta  J takoi päähäni järkeä, et nyt nainen LOMAILET. Joululoman aikana pitäis vaan 100 kouluhommaa laittaa järjestykseen... jahka selviin niistä elävänä :S pitäis vaan saada motivaatioo tehä niitä joskus .. jos vaikka joulun jälkeen raahais läppärin jonnee muualle ko kotii ja alkais puuhasteleen koulujuttuja siellä sitten. Tarviin jonkuu joka pakottaa minut tekee hommii tai on ainakii mun seurana, muuten se menee aina siihen et teen kaikkee muuta ko niit läksyjä. Ohjelmassa siis tulee olemaan kirjan lukua, tyyliportfolion kirjoittamista ja kuviksen työn piirtelyä eteenpäin. Ihana loppuviikko siis tiedossa. Taino mikä olisikaan hauskempaa kuin loppuloma istua kirjat nenän alla ja opiskella.

Punttisalillekkin vissiin vois harkita palaavansa. Vähä turhan pitkää taukoo tullu sieltäkin nyt pidettyä. Joskohan ensi viikolla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti