31. tammikuuta 2013

Pitäisikö siirtää jo osa omaisuudesta Kouvolaan ?

Miten tässä taas näin pääsi käymään, olen TAAS huomenna menossa Kouvolaa kohti katsastamaan onko meininki muuttunut mihinkään viikossa. Epäilen kyllä vahvasti ettei ole..eli siis suomeksi sanottuna olen menossa taas jäähallille kannustamaan KooKoota.

Hullu tilanne iski tänään eteeni. Anonyymi oli jotain ihmeellistä kautta eksynyt blogiini ja kommentoi 2011 tekstiä. Hulluimmalta tuntui, että tämä anonyymi väitti tuntevansa minut ja olevansa "pahoillaan". Siinä sitä tekstiä lukiessani tajusin, että olen pitänyt blogia jo vuodesta 2009. Herraisä, vuonna 2009 aloitin ammattilukion ja "kasvu aikuiseksi alkoi". Tässä sitä nyt sitten ollaan, muka niin aikuisia ja "ammattilaisia" (siis valmistuttu lähihoitajaksi, ammattiin josta jo pikkulikasta lähtien haaveiltiin) aloittelemassa unelmien vakiduunia. Miten se aika on vaan lipunut siivillä, eletään vuotta 2013 ja mulla on kohta puoliin 20v synttärit ?!? :D Pitemmän postauksen kanssa palataan varmaastikkin viikonloppuna tai ensi viikolla, kuhan saan ajatuksia taas hieman kokoon :D

1 kommentti:

  1. "muka niin aikuisia..." :DDD sori hajosin.. mut todiaan toi muka sopii hyvin. Ei tulla sunkaa olemaa aikuisii ikinä! :) varsinkaan sä ;)

    VastaaPoista