1. maaliskuuta 2013

Aika kuluu kuin siivillä !


Taas on aika kulunut nopeammin kuin on ehinyt huomaakaan ! Muitten blogeja on tullut luettua lähestulkoon päivittäin mutta oma on jäänyt täysin pimentoon :(
Mitä olen ehtinyt tekemään hiljaiselon aikana ? Töitä, töitä, töitä ja töitä. Rahaahan se vaan tietää ja miksipä töissä ei viihtyisi kun on huipputyöpaikka ! Kavereita on ehtinyt näkemään harvemmin kun ei olla saatu aikatauluja sopimaan yhteen. Toivottavasti tähän tulisi pikapuoliin muutos ! Lumiakin on edelleen ehjä, vaikkakin vähän välillä ottanut osumaa lattiaan. Rahatilanne on ollut vähän kehnomman puoleinen, aikataulu on ollut kiireisemmän puoleinen ni ei oo pahemmin tullu ostoksillakaan käytyä saatikka matkusteltua yhtään mihinkään ! Toivottavasti kuun puolivälissä pääsee tekemään valloituksen Lahden suuntaan ! :)
http://data.whicdn.com/images/53880208/tumblr_miyy3bwYcc1s6feevo1_500_large.jpg
otettu weheartit sivustolta
Urheilun saralla on ollut hiljaisempaa. Todellinen laiskuus ja saamattomuus iskenyt, pitäisi saada jonkun sortin motivaattori asialle. Olisiko kellään ideoita millainen voisikaan olla ? Takaraivossa tietää sen millainen ihana fiilis siitä tulee kun musiikki huutaa korvilla ja rääkkää itseään oikein olan takaa ! Sitten kun salin jälkeen pääsee aina rentoutumaan saunan puolelle ja vaan nauttimaan olostaan.. Mutta lähteminen on aina yhtä vaikeaa :( Liikuntasuoritukseksi voi kai sitäkin sanoa, että kävelee bussipysäkiltä työpaikalle, matkaa tulee kuitenkin varmaan kilometristä puoleentoista yhteensä. Keväästä lähtien, kuhan tiet sulavat tulee työmatka taitettua fillarin tai rullaluistinten voimin ! Riemukkaita kevyitä 20km lenkkejä odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti