28. maaliskuuta 2013

Poikkeamaton sääntö

Täällä taas ! Asiallisesti yövuorossa valvomassa toista yötä ja huomenna alkaisi taas pitkät vapaat ennen kuin viimeinen jakso alkaa lukiossa tämän vuoden osalta. Minullahan poiketen monista ystävistä pakertaminen jatkuu muutamien kurssien ja ylioppilaskirjoitusten osalta ensi vuodelle. Mutta töitten ja koulun yhdistäminenkin on mahdollista. Siihen tarvitaan vain muunmuassa kalenteri, suunnitelmallisuutta, ajoittain minuuttiaikataulua ja auto. Tietysti asiaa auttaa ihmiset jotka jaksavat kuunnella aina aika ajoin kun alkaa hommat kaatua päälle..

Puhuin viimeksi jo Cheekin keikasta joka pidetään 21.9, jonne en saanut lippuja. Jumalalle kiitos, Cheek huomasi muun tuotantotiiminsä kanssa, että paljon halukkaita jäi ilman lippuja jonka johdosta järjestivät täydennyskonsertin seuraavalle päivälle ! JONNE MINULLAKIN ON LIPUT ! 22.9. HELSINGIN JÄÄHALLI TÄÄLTÄ TULLAAN :) Suurimmat kiitokset kuuluu tietysti ystävälleni jonka ansiosta minulla on nämä liput, itsehän en lippujen myyntiin tulohetkellä päässyt tietokoneen ääreen varaamaan lippuja, jolloin tarvittiin ystävän apua. Ruhtinaaliset kiitokset hänelle!

Lävistykset ovat jääneet pohdinta asteelle, onneksi. Niin paljon muutakin tapahtumarikasta juttua ollut tässä, ettei pahemmin ole ehtinyt alkaa asioita pyörittelemään. Hiukset tuli kumminkin värjättyä, laitan kuvaa tännekkin näkyviin sitten joskus kun satun olemaan oman kotikoneen äärellä. Pyrittiin mahdollisimman samaan ruskeaan kuin oma värinikin jolloin ei tarvitsisi moneen aikaan olla värjäämässä hiuksia.

Uutena asiana minun elämääni on tullut ihastuminen ja pahemmanluokan tykästyminen. Tämänhetkisestä elämästä enemmän ja vähemmän menee aikaa räplätessä puhelinta viestien ja soittojen muodossa. Joku joskus sanoi, että kaiken se kestää ja kaiken se vaatii. Välimatkaa onneksi ei ole kuin pyöreät 116km, mutta onneksi siihenkin tulee syksyllä muutos. Ikävä on tämänhetken sana, mutta jos muutkin ovat selvinneet mantereiden välisistäkin välimatkoista niin kyllä mekin selvitään! Olo on kuin pikkutytöllä konsanaan... nuori lempi, niin kuin joku vanhempi rouva varmastikkin sanoisi entisillä työpaikoillani <3 br="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti