6. maaliskuuta 2013

Yön syvälliset aatokset

Öisin tunnetusti tulevat parhaat aatokset, vai mitä mieltä olet ? Yövuorossa siis täällä painetaan kun pikaisesti tulen purkamaan taas mieltäni tänne blokinkin puolelle. Mistähän sitä alottais.. Cheekin Helsingin jäähallin keikkaliput tulivat myyntiin eilen aamulla klo0900 ja ne keikka oli huhujen mukaan loppuunmyyty tuntia myöhemmin. Kaverini oli käynyt tutustumassa huutonetin ihmeelliseen maailmaan josta oli bongannut lippuja kohtuuhinnalla ja myöskin hulppealla 95 euron hinnalla. Suomeksi sanottuna keikka on myyty sen takia loppuun, että osa ihmisistä tekee bisnestä lipuilla, jolloin keikalle oikeasti haluavat eivät saa lippuja lippupalvelun kautta oikealla hinnalla. Itse olisin kuulunut niihin jotka olisivat halunneet ostaa lippunsa luotettavasti lippupalvelun kautta ja mennä 21.9 fanittamaan Cheekkiä jäähalille Helsinkiin, mutta ei vain tärpännyt. Toivottavasti joku unohtaisi noutaa lippunsa perjantaina jolloin minua ja muita ilmanjääneitä onnistaisi..
Joskus aiemmin tuli ajateltua, että yksi lävistys riittää. Ensimmäisenä reikänä tähän kroppaan tuli rustokoru vasempaan korvaan. Sitä seuraamaan tuli kieleen koru eräänä kauniina Meripäivä - iltana. Nyt suunnitelmissa olisi toinen rustokoru samaan korvaan ja napakoru. Katsotaan jääkö nämä suunnitelmiksi vai toteutuuko toinen tai jopa molemmat. Haluaisin kumminkin hieman olla "paremmassa kunnossa" ennen kuin lähden ottamaan napakorua, vaikkakin kaverini sanoi, että minun kropassani ei ole mitään valittamista ja napakoru voisi jo tähän sopia. Annetaan asian muhia päässä ja katsotaan mitä tuleman pitää. Tänään asian eteen tuli kuitenkin tehtyä jo jotain.. kävin puolituntia rehkimässä salilla ja 500m uimassa. Sunnuntaina toivottavasti pääsisi kirmailemaan viheriölle pallon perässä, viime kerrasta on kiitos töitten tovi ehtinyt vierähtää :(
Ajatuksia on hiusten värjäyksenkin saralla ehditty tänä yönä pyörittelemään päässä. Tällä hetkellä päässä on punertava väri, josta saa olla juurta värjäilemässä uuteen uskoon lähestulkoon kuukauden välein. Punainen kun tunnetusti kuluu niin hirveän nopeasti ja tukkani kun on tälläistä kasvavampaa sorttia :) henkilökohtaisesti en jaksasi olla värjäämässä kokoajan (kuukauden välein) tukkaani taas punaiseksi, joten suunnittelin joskohan värjäyttäisin itseni takaisin omalla ruskealla! Sain myös hullun ajatuksen liukuvärjäyksestä juuri kaksi sekunttia sitten. Värjäisi tuon tyven omalla ruskealla värillä ja jatkaisi värjäystä ruskealla niin pitkälle kuin purkista väriä riittäisi ja jättäisi latvat tällä punaisella. Tarvittaisiin väriä vain yksi purkki (normaalisti kuluu kaksi purkkia) ja saataisiin kuitenkin vähän pitämääni punaista jäämään tukkaan... Jätetäämpä tämäkin ajatus muhimaan päähän ja palataan asiaan taas myöhemmin, sitten kun asiaa irtoaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti