16. heinäkuuta 2010

Viikonloppu!

Taas se tuli, viikonloppu. Viimeinen viikko töissä pyörähtää käyntiin ensi viikolla :) Ajatella 3 viikkoa on kulunut ohi näin nopeasti.
Jos 3vk kului nopeasti ni entäs sitte 1kk 5pv? Tai saatikka 3kk ja 18 pv? Aika kuluu liian nopeasti! Taino ei liian nopeasti, mutta jos korjaan niin aivan huomaamatta. Koulun alkuunkaan (10.8.2010) ei ole enää kuin 24 pv!?!? SIIS MITÄ! 24 PÄIVÄÄ! Mitäs kaikkea mun pitikään ehtiä tekemään ennen kesäloman loppua? Uida, ottaa aurinkoa, mennä töihin, mennä (ehkäpä) Nurmekseen käymään, syödä kesäherkkuja ja ja ...... Okei, siin ne melkein kaikki sit vissii olikii. Suurimmilta osin ainakii. Jos tässä jotain keksii ennen töitten loppua ni se on mukavaa.

Tuunailtii tänää vähän mun farkkuja. Niistä ei voi enää sanoo et ne on sellaset erittäin hyvin käytetyt (melkee haaroista revenneet), liian lyhyet ja polvipussilliset farkut. Lahkeet lähti pois melkee kokonaa. Nää on nyt shortsit. Kuva matskua näistäkin tulette saamaan joskus. Kuhan saan jonkun joskus ottamaan näistäkin kuvan :)




3 kommenttia: