2. marraskuuta 2010

@ koulu

Istun koulun käytävällä ja kirjoitan blogia vaikka mun pitäis olla tekees jotain aivan muuta mut nyt ei keskittyminen yksinkertaisesti riitä! Kuvaamiseen olisi mitä mahtavin sää, auringon paistetta, ei pilven hahtuvaakaan ja ei tuolla pahemmin näy tuulevankaan. Mutta kas kummaa, kamera lepää kivasti siellä kameralaukun pohjalla muutaman kilometrin päässä kotona. Ei nyt oikein kiinnosta enää lähteä kotiin hakemaan sitä kun viimeinen tunti tältä päivältä, aseptiikka on tossa hetken kuluttua...

Täällä blogin puolella tulee olemaan nyt varmasti huomattavasti hiljaisempaa koska en yksinkertaisesti ehdi postailemaan yhtään enempää kuin ennenkään. Ammattipuolella työharjoittelu (alkaa 1.12) alkaa pukkaamaan päälle ja sen johdosta myös tehtävätkin alkavat kasautua kivasti päälle. Lukion puolella eletään viimeistä viikkoa ennen kolme viikkoa kestävää koeviikkoa. Koeviikko venyy sen takia kolmeviikkoiseksi kun olemme tekemässä kokeita vain torstaisin ja perjantaisin. Meillekkin tulee normaalilukion tavoin kertaavat tunnit, en kommentoi niitten ilmestymiseen vielä yhtään mitään.

Ilmottauduin autkouluunkin tossa eilen! Jännityksellä odotetaan senkin alkamista ja sitä minkälainen fiasko siitäkin minun osaltani tulee. Menin samaan autokouluun kuin ystävänikin, ihan sillä verukkeella, että se oli halvin ja ohjaajat kuullostivat erittäin rennoilta ja mukavilta. Kokemuksiani autokoulusta tulette varmasti kuulemaan täällä :) Toivottavasti saan autokortin onnistuneesti sitten joskus ja pääsen onnellisesti huristelemaan sillä isin (siis äitin) autolla ympäriinsä, eikä tarvitsisi aina juosta bussien perässä ja pukea kiloa vaatetta vain sen takia että ulkona on kylmä ja pitäisi polkea pyörällä jonnekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti